جراحی بینی به روش باز
عمل جراحی زیبایی بینی را می توان با استفاده از تکنیک های جراحی بسته یا باز انجام داد. در صورتی که تغییرات قابل توجهی در بافت وجود داشته باشد یا نیاز به اصلاحات عملکردی و جراحی ترمیمی بینی باشد، معمولاً جراحی بینی به روش باز توصیه می شود. انتخاب روش جراحی بینی بیشتر به اهداف بیماران و ترجیح جراح بستگی دارد. در این مطلب می خواهیم در مورد این روش جراحی بینی با شما صحبت کنیم.
عمل بینی باز چیست؟
در طول جراحی، برشی در سراسر کلوملا، نوار بافتی که نوک بینی را به پایین بینی متصل می کند، ایجاد می شود. سپس پوست بینی از ساختار زیرین آن جدا می شود. و تغییرات لازم انجام می شود.
چه زمانی از روش جراحی بینی باز استفاده می شود؟
معمولاً این تکنیک را زمانی انجام می دهد که بینی نیاز به پیوند غضروف داشته باشد، یا زمانی که نوک بینی نیاز به تغییرات وسیع و اضافه کردن غضروف داشته باشد. همچنین ترجیح داده می شود، این نوع جراحی بینی را در بیمارانی که بینیهای بزرگ و کوشتی دارند و افرادی که پلهای بهشدت نامتقارن یا کج دارند، انجام دهد.
به طور کلی، رینوپلاستی باز دسترسی بهتری به ساختار زیرین بینی می دهد و به جراحان اجازه می دهد تا تغییرات مهم تری ایجاد کنند. این روش همچنین در کسانی که جراحی ترمیمی بینی می خواهند، انجام دهند صورت می گیرد.
آیا من کاندید مناسبی برای جراحی بینی باز هستم؟
همانطور که می دانید هر روش جراحی بینی مزایا و معایب خود را دارد. با در نظر گرفتن این موضوع، بسته به شرایط و نتایج مورد نظر هر فرد، یکی از روش ها مناسب تر از دیگری است.
علاوه بر این، مهارت جراح در هر یک از تکنیک ها، عامل تعیین کننده ای برای انتخاب روش جراحی بینی است.
به طور کلی رینوپلاستی باز برای هر نوع بینی مناسب است زیرا محدودیتی برای جراحی بینی برای جراح وجود نخواهد داشت. اگر می خواهید اندازه بینی خود را تغییر دهید، قوز پشتی بینی را بردارید یا نوک بینی خود را اصلاح کنید، جراحی بینی باز برای شما مناسب است. روش باز مخصوصاً برای کسانی که می خواند، جراحی بینی ترمیمی انجام دهند، مناسب است.
اقدامات قبل از جراحی بینی به روش باز چیست؟
اولین مرحله کلیدی در جراحی زیبایی بینی باز، مشاوره دقیق با بیمار است. بیمار فرصتی برای پرسیدن سؤالات و رفع هرگونه تردید و نگرانی در مورد روش خواهد داشت.
در این جلسه مشاوره جراح تعیین می کند بیمار فرد مناسبی برای جراحی بینی باز است یا خیر؟ و در مورد انواع روش های جراحی بینی صحبت می کند. جراح آناتومی صورت و بینی، نوع پوست و میزان استخوان و غضروف موجود را برای ایجاد تغییرات مورد نظر در بینی ارزیابی می کنند. جراح همچنین مزایا و محدودیت های تکنیک رینوپلاستی باز را توضیح می دهد و به بیمار کمک می کند تا انتخابی سنجیده داشته باشد.
بعد از این انتخاب روش جراحی بینی، جراح بینی سایر اقدامات قبل از جراحی را به شما توصیه می کند، مانند :
- اجتناب از کشیدن سیگار و مصرف الکل حداقل به مدت دو هفته
- عدم مصرف قرص های رقیق کننده خون و حتی مکمل های گیاهی و دارویی به مدت دو هفته
- اطلاع دادن به پزشک در مورد هر دارویی که مصرف می کنید.
جراحی بینی به روش باز چگونه انجام می شود؟
عمل بینی به روش باز می تواند به توصیه جراح با بیهوشی موضعی یا عمومی انجام گیرد. پس از بیهوشی بیمار یا بی حس شدن محل جراحی، جراح عمل جراحی را آغاز می کند.
به عبارت ساده تر، در جراحی بینی باز، جراح یک برش خارجی کوچک (به نام برش ترانس کلوملار) در خارج از بینی در قاعده کلوملا ایجاد می کند. سپس جراح به آرامی پوست بینی را بالا میبرد و امکان دسترسی آسان به ساختار استخوانی و غضروف بینی را برای عمل فراهم میکند.
پس از ایجاد تغییرات لازم در ساختار بینی، جراح برش را با بخیه می بندد. در بیشتر موارد از آتل و گاز بانداژ استفاده می شود که باید چند روز در جای خود باقی بماند.
مزایای جراحی بینی به روش باز چیست؟
مزیت اصلی برای جراحی بینی باز وجود دارد:
۱-دید بافت داخلی: بزرگترین مزیت انجام جراحی بینی باز که جراح دارد، دسترسی به آناتومی بینی در زیر سطح پوست است. این اجازه می دهد تا تغییرات دقیق تری در شکل بینی ایجاد شود. بسیاری از بیماران دارای عدم تقارن زمینه ای در غضروف خود هستند که تنها از طریق جراحی بینی باز قابل مشاهده و اصلاح است/
۲-بهبود حفظ حمایت ساختاری: همانطور که در بالا اشاره شد، بسیاری از اوقات می توان شکل غضروف های زیرین را با بخیه ها، برش های کوچک در غضروف و در صورت لزوم قرار دادن دقیق گرافت های غضروفی اصلاح کرد. این منجر به افزایش حفظ غضروف و حمایت ساختاری می شود.
کلام آخر
لازم به ذکر است که بسیاری از جراح بینی معتقدند که جراحی بینی باز مناسب ترین انتخاب برای آناتومی سخت بینی از هر نوع است. برای مشاوره در مورد اینکه آیا باید جراحی بینی باز یا بسته انجام دهید، می توانید به مطب بهترین جراح بینی در تهران مراجعه کنید.